За нас

Нашите продукти

Компанията е основана през 2000 г. за да доставя най-добрия цейлонски чай в света – директно от плантациите. Страстта и гордостта от работата в света на чая са движещите сили за развитието на нашата компания.

Ние обичаме това, което правим, като работим с някои от най-добрите производители на чай в Шри Ланка.Нашите партньори се грижат за всеки детайл,от производството до смесването,опаковането и транспортирането на продукта.Гарантираме спазването на всички европейски стандарти по отношение на безопасността и хигиената на храните.

Цейлонският чай добива такава световна слава, че почти няма точка по света, където да не се продава ароматната напитка.Шри Ланка е една от малкото страни, където всяко листенце чай се бере на ръка, а не механизирано.

Снабдяваме голям брой магазини за чай, специализирани хранителни стоки, заведения и изискани ресторанти.

Нашият екип от технолози селектира най-добрите и ароматни видове чай, с помощта на строгия опит, придобит с години работа в сферата.

Дълбоко оценяваме нашите клиенти и се стремим да им предоставяме удоволствието от консумацията на тази специална напитка.

Моля, не се колебайте да се свържете с нас при наличие на въпроси относно нашите продукти и политика на работа! Вашите отзиви са от голямо значение за нас и просперитета на фирмата ни!

Чаят не е просто напитка – той е живот!